keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Ihan kohta, ihan vähän.

Kandi pitää palauttaa ihan kohta. Ja oon taas lykkäillyt sitä, luvannut itselleni että alan "ihan kohta" tekemään sitä tosissani. Siinä lupaillessani ja aikoessani tulin ostaneeksi langat Shalom cardiganiin. Ja puolivahingoissa aloitinkin sen tekoa jo ihan vähän. Tarkoitus oli jättää käsityöt hetkeksi rauhaan, mutta ne kummasti helpottavat stressiä. Niinpä sallin itselleni ihan vähän luppoaikaa iltaisin sarjojen ja neuleen parissa. Shalom olikin yllättävän nopsa neulottava ja jotta voin ihan rauhassa keskittyä kandiin (ensimmäinen versio palautettava viimeistään 7.4.), postaan nyt ihan äkkiä yhden kökköisen äkkinapsaisukuvan lopputuloksesta. Neuleesta olisi paljon kerrottavaa, mutta palaan asiaan paremmalla ajalla ja paremmilla kuvilla. (Kettu K. vois ehkäpä ottaa kuvia. Oman keskiruumiin edustava kuvaaminen olikin yllättävän haastavaa.)
SHALOM

Malli: Shalom cardigan vähän modattuna
Lanka: Drops Alaska, 450 g
Puikot: 5,0
Muuta: 12 nappia, muutama hampaiden kiristys


P.S. Eikö ookki nuo napit just eikä melkein passelit? :)

2 kommenttia:

  1. Siis voi hurja! Tuo neuletakki on paljon hienompi kuin odotinkaan! Näyttää todella tasaiselta yms. Ja nuo napit on just eikä melkeen :D hyvä näin. Voin mielelläni kuvailla joku päivä paitaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, kivaa! Oon miettiny niitä nappeja mitä tohon aateltiin siellä kauhujen kaupassa. Eikä niistä kyllä ois varmaan ykskään passannu yhtä kivasti. :) Tai ainaki jälkikäteen tuntuu siltä.

    VastaaPoista