perjantai 6. tammikuuta 2012

Tunnustettu!


Tunnustukseen liittyvät seuraavat asiat. Tunnustuksen saajan pitää:

1. Kiittää tunnustuksen antajaa:

Suuret kiitokset Prusiluskalle! :)

2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle:

En millään keksi kahdeksaa bloggaajaa, joille haluaisin tämän tunnustuksen antaa. Se kuuluisi kyllä jokaiselle blogille jota seuraan. 

3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta:

4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

a) Maailman ihanimpiin ääniin kuuluu mielestäni sateen ropina ikkunaa vasten, etenkin jos sen kuulee iltaisin nukkumaan mennessä. Tykkään myös ukkosesta, kaatosateesta ja aamukasteen tuoksusta kesäisin. Meri ja siihen liittyvät asiat (esim. seiloriasut, majakat, purjehtiminen, aallot jne) eivät kuitenkaan miellytä minua.

b) Olen monissa asioissa aika neuroottinen. Valitettavasti neuroottisuuteni ei (yleensä) yllä siivoamiseen.

c) Entinen unelma-ammattini on noita. Joskus haaveilen kyseisestä toimesta vieläkin. Ehkä sitten vanhana testaan.

d) Pidän epätäydellisistä esineistä, ihmisistä ja asioista. Niissä on särmää. Tosin käsitöiden saralla täydellisyys on toki siedettävää ja jopa suotavaa (vaikka niin harvoin saavutettua). 

e) Suurin osa asuntomme huonekaluista on joko käytettynä ostettuja, pihapiirin roskiskatoksesta talteen napattuja tai muulla tapaa kierrätettyjä. Vaikka tavarat eivät aina sovikaan yhteen tai näytä muuten kovin edustavilta, minulle tulee hyvä mieli kun muistan että ne on "pelastettu" kaatopaikkakohtalolta.

f) Kuuntelen paljon musiikkia ja aika laidasta laitaan. Iskelmämusiikista en pidä, mutta muuten melkein kaikki menee.

g) Pidän "mustaa listaa". Listan kärjestä löytyy mm. Monsanto, Ruper Murdoch ja Hilarius hiiri.

h) Lempirunoilijani on Sylvia Plath.

Aika monta käsityöjuttua löytyis jo kuvina, mutta laiskottelukausi näyttää jatkuvan. Kamalan työlästä on joo ladata kuvat koneelle ja koneelta blogiin tekstin kera. Jep jep. Yhden valmistuneen jutun voisin tähän tunnustuksen perään heittää, tarkemmat speksit kun on jo sen verran hukassa itseltäni, että mitään isompaa sanomista en asiasta varmaan saa eniveis. Jossain välissä loppusyksystä/alkutalvesta tein nimittäin (jälleen yhden) korin, tällä kertaa paperikoriksi. Korin pohja on pyöreä ja yläosa (suunnilleen) nelikulmainen. Tykkään enemmän pyöreiden pohjien tekemisestä, ja niistä tulee tasaisempia. Kuitenkin paperiroska mielestäni istuu paremmin kulmikkaaseen koriin. Ihan kiva tuli korista, vaikka vieläkin epätasaisuutta löytyy kun oikeista kohdin katsoo. Ainakin toistaiseksi kori on hoitanut hommansa erittäin hyvin, jopa heiveröisein näköiset kahvat ovat kestäneet ongelmitta täydenkin korin nostelun ja kantamisen. Kuvat on käsittelemättömiä ja talven pimeydessä peruspokkarilla napsaistuja, joten laatu on taas vaihteeksi (yhyy yhyy) kaukana loistavasta, eivätkä oikein tee oikeutta korille.


1 kommentti:

  1. Onnittelut tunnustuksesta! Minäkin pidän vanhoista esineistä, pidän myös niiden tuunaamisesta. Vaikka helpommalla pääsisi, jos ei kaiken maailman klaffi-piironkeja haluaisin hioa ja maalata uudelleen... =D Korisi on hieno, ja tunnustan olevani virallisesti kateellinen kaikille, jotka osaavat punoa tuollaisia!

    VastaaPoista